Insect-Service Kft

COVID-19 fertőtlenítés Debrecen

A covid-19 megváltoztatta életünket szokásainkat. 2020 óta kell vele együtt élnünk. Újabbnál újabb vírusvariánsok mutálódnak. Az oltások sem nyújtanak emiatt 100% védelmet. 

Ajánlatunk az egészségügyben is alkalmazott technológia amely a kórházakban és ezután bárhol alkalmazható fertőtlenítési eljárás. Újabb tanulmányok szerint az egészen apró nyálcseppek hosszabb ideig a levegőben maradhatnak fertőzőképességüket megőrizve. Az apró nyálcseppecskék elsősorban zárt térben jelenthetnek kockázatot, ahol koncentráltan megmaradnak és bármely felületen megtapadhatnak.

A készülék által képzett szárazköd egyedülálló hatékonysággal bír, a használt fertőtlenítőszereknek nincs mérgező metabolitja (bomlásterméke) és a zárt terekben található eszközökben sem tesz kárt.

A kijuttatott szárazköd hidrogén-peroxidot és a felhasználási helytől függően ezüstkolloid vagy aszkorbinsavat tartalmaz hatásfokozás céljából. A H2O2 bomlása után vízgőz marad vissza, amely teljesen ártalmatlan, emiatt alkalmazzák a készüléket, pl: gyermekkórházakban, transzplantációs osztályokon ahol steril szobák kialakítása a cél.

Szellőztetés után hatóságilag igazoltan vírusmentes állapot érhető el, káros szennyező anyag nélkül. Nem szükséges a helyiségből a növényeket és az elektromos berendezéseket eltávolítani, semmilyen kárt nem tesz azokban.

A fertőtlenítés a NÉBIH és az Országos Tisztifőorvos által engedélyezett/felügyelt, szemben az ózongenerátorral amelynél a sok gyártó és készülék között nincs egységes szabályozás és szabvány.

Behatási idő 2-4 óra, amely után a helyiség használatba vehető.

COVID-19 fertőtlenítés Debrecen
COVID-19 fertőtlenítés Debrecen

A környezet rutinszerű tisztán tartása és fertőtlenítése, különösen a gyakran érintett felületeken megakadályozza a vírus további terjedését.

A környezet folyamatos és zárófertőtlenítése szükséges virucid hatású szerrel. A koronavírus lipidburokkal rendelkezik, ezért a legtöbb egyfázisú tisztítószer és fertőtlenítőszer hatásos ellene azonban a normál takarítás nem ér el minden lehetséges pontot a helyiségben. A szárazköd előtt azonban nincs akadály mindenhova behatol és megtalálja a kórokozót.

NNK közleménye:

„Az ózon fertőtlenítőszerként vagy légtisztításra történő felhasználása országos tisztifőorvosi engedély nélkül jogszerűtlen. Ózongenerátorokat csak engedéllyel rendelkező szakember használhat indokolt esetben, kizárólag emberek távollétében, a kezelés utáni kötelező szellőztetési idő betartásával. Az ózongenerátorok használatakor keletkező ózon, illetve a levegőben lévő illékony anyagok és az ózon reakciójából származó káros vegyületek egészségre ártalmasak.”

OXY’PHARM Nocospray 2

COVID-19 fertőtlenítés Debrecen

Az OXY’PHARM cég igazolja, hogy a NOCOTECH fertőtlenítő rendszer, bizonyítottan teljes aktív spektrummal rendelkezik – baktériumölő, fungicid, sporicid és virucid hatású, emellett hatékony az nCOV – a koronavírussal szemben is.

Az nCOV a nagyméretű koronavírusok közé tartozik RNS-burokkal. Hasonló a SARS-hoz, erősen fertőző és könnyen mutálódik. A megelőzési módszerek ugyanazok, mint 2002-ben vagy 2009-ben: kerülni kell a testi kontaktust, illetve óvakodni kell a cseppfertőzéstől, és a lehető leggyakrabban kell fertőtleníteni a felületeket.

A koronavírus érzékeny a H2O2-re (hidrogén-peroxidra), sokkal jobban reagál a fertőtlenítőszerekre, mint a norovírusok, adenovírusok vagy poliovírusok, amelyekkel szemben a Nocotech szintén nagyon jó eredményeket ért el. Ennek ellenére sokkal fertőzőbb.

Ajánlásaink a következők:

Mivel az elővigyázatossági elvnek mindig érvényesülnie kell, javasoljuk minden nyilvános hely napi kezelését, megelőző jelleggel. Így a felületekkel történő fertőzés kockázata a lehető legkisebbre csökkenthető.

COVID-19 fertőtlenítés Debrecen

COVID-19 fertőtlenítés Debrecen ajánlatkérés